Söndag

– då var helgen snart slut. Veckan som varit så har Lorenz vaknat flera gånger under natten. Känns som jag dygnat hela veckan. Så helgen med Lucas hemma har varit super, äntligen lite sömn lixom. Vet inte varför, Lorenz kanske har någon utvecklingsfas.. jobbigt är det iaf.

Lördag -vi gick ner till stan, checkade lite butiker och sedan fikade vi på Ritz, super mysigt.

Därefter gick jag och Lorenz upp till ishallen för att titta på när Jonte spelade. Lite vildare än när Liam spelar match.

Åhh igår ringde Liam till mig och sa att han saknade mig ❤️ plutten, ikväll kommer han hem från sin pappa.

Gårdagen var lugn och skön. Lucas lagade mat och hade tänt en massa ljus när vi kom från hockeyn. Lorenz satt och chillade med oss i soffan. <<<< g ska jag försöka röja lite i källaren, usch jag vill verkligen få ordning där men det är så mycket skit som jag tryckt in i varje hörn. Hur mycket jag än rensar ut så syns det inte.. evighets projekt.. för övrigt så blir det en lugn söndag. ❤️ Någon som vägrar täcke ?

Onsdag..

– usch vad tiden springer iväg.. Liam är hemma denna vecka, han har höstlov. Mysigt med fullt hus igen.

Gick upp runt 9 idag, i samma veva som Lucas åkte till jobbet. Vid 10 så stack jag, Liam & Lorenz på mamma träning. Riktigt skönt. Älskar att träna.. dock borde jag bli bättre med maten.. ibland kan det slå mig hur kass jag är med maten.. men under dagarna så är det fullt upp med annat och då prioriterar jag inte maten. Däremot på kvällarna så äter jag massvis, vissa dagar äter jag hela tiden och vissa dagar nästan ingenting.. Aja.. Vädret har verkligen varit kasst. Så idag har vi haft en städdag. Skönt att få det fint 🙂 jag har även blivit klar med Lorenz lilla hus som jag byggt i hans rum.

Vi var tvungna att trotsa vädret för att komma ut lite. Promenerade en mil. Därefter blev det ett besök hos yasmine och maddox 🙂 mysigt.

Asså Gud vad det blir mörkt tidigt. Nästan så att man vill gå och lägga sig vid 17.. men Ahh. Liam har blivit extremt mörkrädd igen, han var det även när han var liten men ”kom” över det. Men nu är det tillbaka. Han vill hela tiden sitta vid mig, han går efter mig vart jag än går när vi är hemma. Mysigt till viss del, men ibland är det påfrestande. Sen klarar han inte av att gå och lägga sig innan oss, någon av oss måste lägga sig samtidigt. Lampan ska alltid vara tänd tills han somnat och han ska lyssna på en ljudsaga. Han ropar godnatt typ 10 gg.. Ahh. Jag vet inte om det är någon fas han går igenom, eller om han vill bli omhändertagen mer nu pga Lorenz. Lorenz får ju väldigt mycket uppmärksamhet. Han kommer väl över det så småningom.

Lorenz fick prova gunga lite lätt för första gången denna vecka. Han tyckte det var konstigt.

Jag har även bytt till sittdelen på vagnen trots att han bara är 3 månader. Funkar jätte bra. Den har fullt liggläge. Jag är ute och går mycket och Lorenz somnar alltid i vagnen, så för att han inte alltid ska sova så kan jag göra så att han halvsitter. Han blir väldigt uttråkad lätt och då är det perfekt när han får sitta och titta på allt.

Aja. Snart ladda om för kvällens pass på gymmet. Därefter blir det PH ?