Torsdag

– denna vecka har gått super snabbt. Dock känner jag ingen stress över julafton trots att jag inte handlat alla julklappar.

Inatt har jag verkligen sovit, bästa natten någonsin, Lorenz vaknade 5.30, då ville han bara ha nappen sen somnade han direkt. Jag vaknade upp lite efter 9, då kom Lucas ner med Lorenz för att han skulle till jobbet.

Jag har börjat ge Lorenz fast mat flera gånger om dagen, även provat med välling, trots att han bara är knappt 5 månader. Men han gillar det och han blir så nöjd. Kanske att det kan vara vändningen på hans sömn.

I måndags var vi på babysim, super mysigt och Lucas var med. I tisdags jobbade jag och Lucas var hemma, riktigt härligt att kunna variera så.

Igår fick jag för mig att måla om alla väggar, vitt, såklart. De var vita innan också men färgen hade blivit lite taskig. Så Ahh nu är de fräscha igen.

Idag ska vi köra in en sväng till Kristianstad för att fixa de sista julklapparna. Yeey!

Fredag

– mycket efterlängtad dag. Usch vad jag är trött idag..

började dagen med städ. Därefter gick jag och Lorenz för att hämta Liam, det blev en tripp till Ritz för fredagsfika. Vi gick även inom leksaksaffären. En mycket nöjd Liam.

Idag tog vi några julfoton. Dock var det inte så lätt. Liam samarbetar men inte Lorenz. Jag kan titta på dom i evigheter, så coolt. De är mina fina ❤️

När Lucas kom hem så stack vi ut och åt. Därefter checkade vi in jontes nya super fina lägenhet.

Helt slut idag… nu blir det sängen med en hel natts sömn ? så efterlängtat.

Torsdag..

– snart fredag, snart helg. Det betyder att Lucas är hemma och jag ska få min heliga sömn. Alltid efterlängtat. Jag har accepterat läget nu att Lorenz inte kommer sova hela nätter på ett tag.

Veckorna bara springer iväg. Dagarna är fullspäckade. Liam är hemma nu, vi har passat på att klä granen, med glögg och pepparkakor?

I måndags var vi på babyrytmik och babysim, super mysigt, dock sov Lorenz hela dagen efter det. På kvällen var vi på hockey.

Tisdag jobbade jag faktiskt, så Lucas var hemma med alla barnen. Skönt att variera ibland. Dessutom får jag sova då? två flugor i en smäll. Onsdag, mamma träningen var inställd. Vilket jag annars brukar gå på varje vecka. Liam åkte ut innan a-lags matchen. Därefter blev det gymmet.

Torsdag, riktigt deppigt väder, knappt velat gå ut. Men Ahh vi har varit på babycafe, sen stor städat huset och målat listerna. Tog även en promenad Medans det var lite uppehåll. Därefter hockey. Börjar bli stammis i ishallen?

Skulle egentligen försöka få lite julfoton idag eftersom granen är uppe? tradition varje år. Men det får nog bli imorgon. För ikväll ska vi ut och käka med jobbet.

Ajaa, tagga helg i vilket fall?