Söndag..

– vaknade redan klockan 7 och kunde inte sova längre. Alla andra sov som stockar. Vaknade upp till regn.. Yeey!

Lucas har haft Lorenz inatt, givetvis så har han sovit bra då. Somnade vid 22 och sov till 10, endast vaknat en gång och fått napp. Kan inte alla nätter vara så?

Denna söndag har faktiskt bara bestått av fix och städ. Jag har hängt upp en tavelhylla ovanför soffan. Riktig mys söndag.

Lorenz är fortfarande lite hängig. Men han orkade vara med och bowla igår. Jag förlorade.. suck, Lucas vann som vanligt. Men det var mysigt, började med taco talrik på Böckmans och sedan bowling. Lorenz provade Johans stora skor.

Lyckades även ta lite foton på Liam och Lorenz idag.

Nu för tiden så är Liam sällan med på foton, han vill inte. Han har tröttnat på alla mina bilder. När han var mindre och inte brydde sig så kunde jag ta hur många som helst på honom. Men ah så nu är det mest på Lorenz eftersom Liam får välja själv. Men ibland så ?❤️

Aja nu ska jag hänga upp tvätten och duscha.. jag ska upp tidigt till tandläkaren..

Dagarna springer iväg.

– vart tar tiden vägen, dagarna bara går..

I onsdags var vi alla hemma hos ida och Maximilian. Därefter körde vi till Kristianstad, Liam fick välja en bandyklubba som han ville ha. Lorenz fick hänga på, jag provkörde vår extra vagn på ”riktigt” den fungerar faktiskt bra, smidig att ha med sig.

Alla nöjda och glada.

I torsdags jobbade jag i Karlshamn, jag tycker det är skönt med lite variation så jag brukar jobba ungefär en dag i veckan.

Lorenz har fått vaccin mot mässling, så han är lite sådär. Han har fått hosta av vaccinet men inte utslag eller feber. Hoppas verkligen det försvinner snart..

Aja, efter jobbet i torsdags så skulle vi ut och äta på salvatores med jobbet eftersom Yvonne har gått i pension.

Igår, maja och jack kom på besök hem till oss. Super kul, det skiljer 3 dagar mellan Lorenz och jack. Det blev lite lek och fika 🙂

Därefter kom izza, Milton och moltas på besök. Super mysigt. Då blev det också lek och fika 🙂 precis som det ska vara på en fredag ?

Lorenz var helt slut efter allt, så han sov en bra stund. Jag passade på att städa lite och sådär. Därefter gick vi upp till dollarstore och köpte lite ramar. Sedan blev det fredagsmys.

Idag, har jag jobbat och senare så blir det bowling ???

Tisdag..

– Lucas har varit ledig. Super skönt, då har jag fått sova en hel natt. Lorenz vaknar fortfarande på natten. Dock sover han inne hos oss. Jag har funderat länge på att flytta in honom på sitt rum som är mitt över vårt sovrum. För han kanske sover bättre då, Lucas snarkar så mycket så kanske han vaknar av det också? Men jag ”vågar” inte flytta in honom, dels för att han inte ska sova själv samt att tänk om jag måste sitta där hela natten, det skulle ju vara tusen gånger så jobbigt. Det är mysigt att ha han inne hos oss.

Jag började dagen med att lämna Liam i skolan, sedan följde jag med izza och moltas till badhuset i bromölla. Deras babysim, Gud vilket bra babysim dom har där.

Sedan gick vi och hämtade Liam i skolan och fick en kompis med oss. Vi tog en runda på biblioteket, lånade 2 böcker. Coolt, jag har inte gjort det på flera år.

Snacka om vårkänslor idag faktiskt, varit ute i trädgården och fixat och putsat fönster och så. Fixade även iordning min cykel. Lorenz fick sin första cykeltur.

Han verkligen älskade det, skrattade och pratade massor. Så nu blir det cykel ???

Kvällen avslutades med årets första grillning, riktigt gott. Till det så blev det egen bakat bröd och egen gjort smör. Och ett avsnitt av gråzon.

Nu blir det fix inför sängen ?? godnatt ❤️

Måndag..

– måndagar är alltid fullt ös. Liam är hemma igen.

Började dagen med lite städ. Därefter blev det babysim. Super mysigt. Lorenz älskar att bada och plaska. Dessutom tycker han inte det är lika läskigt att hamna under vattnet längre. De första gångerna skrek han som bara den. Basta lite och sådär.

Därefter körde vi hem, käkade lite och jag jobbade färdigt med Rieker. Sedan körde vi och hämtade Liam i skolan.

Fortsatte att städa lite och sålde lite möbler, jag har ändrat om lite hemma, Lucas tycker att vi har så mycket möbler, så Ahh passade på att göra av med lite. Känns ganska skönt ändå..

sedan blev det hockey med Liam. Därefter klippte jag honom. Brukar göra det typ var tredje vecka när det börjar bli långt. Sedan fixade lite mat och gjorde läxan med Liam.

Därefter kom Lucas hem från jobbet och vi packade ihop oss för att köra till gymmet, för att sedan gå på löpbandet ? Naaah, jag tränade rumpa. Måste jobba på årets strandkropp. Förra året var jag gravid.. Lorenz sov hela passet, skönt.

Därefter stressa hem. Fixa mat och lägga Liam. Jag passade på att titta på den nya Beck filmen. Helt okej, men jag tycker de har blivit lite tråkigare med åren.. men jag måste ju ändå följa dom.

Fullspäckad måndag ???