Underbar fredag..

– vaknade lite innan 8, Lorenz vaknade samma tid. Asså det är helt underbart, han har inte vaknat en ända gång denna vecka. Somnar runt 22, vaknar mellan 7-8. Däremot väcker Lucas mig på nätterna istället av sitt snarkande. Inatt fick han sova på soffan..

Denna dagen har varit helt underbar, började med att rensa lite i källaren. Medans Lorenz sov middag. Därefter gick vi en promenad i det härliga men blåsiga vädret. Jag och Lorenz tog en fika på Ritz.

Sedan träffade vi på 2 andra mammor som var ute och gick, så vi hakade på dom. Vi gick runt överallt, från stan till sölve och sedan till falkvik. Super mysig. Därefter körde jag och Lorenz till eko för att köpa tvättställning.. Tur att alla mina barn älskar att vara med och handla. Liam är helt super, han har orkat med en hel dag på Ullared utan gnäll sedan han var 1 år.

Hela denna veckan har varit underbar, hängt med massa fina vänner och njutit. Så skönt att våren äntligen kommit. Dock måste jag byta till sommardäck på bilarna.. mindre kul.

Lorenz kasar runt i hela huset, man hittar honom i varje hörn. Huset är så gott som barnsäkrat, måste bara köpa grind.

Nu blir det fredagsmys med prison break ❤️

Torsdag..

– vaken före alla andra, så skönt. Jag älskar lugna morgonstunder med kaffe Medans alla andra sover.

Denna vecka har gått riktigt snabbt. Började veckan med ett besök på Ikea för att köpa inredning till tvättstugan. Vi håller på att renovera den, jag hoppas att det blir riktigt fint tillslut. Just nu är det bara helt kaos. Saker precis överallt i källaren. Men det börjar likna något, förra veckan la jag klinker, denna veckan har det varit fokus på att få väggarna jämna, vilket innebär en massa spackel. Nästa steg är att måla sen är det äntligen dags att inreda.

Liam har påsklov så han får busa massor med Lorenz, han har även fått vara vakt Medans jag varit i källaren, perfekt, han är så stor och förståndig.

I tisdags firade jag och Lucas att det var 5 år sedan vi träffades, sjukt vad tiden går. Igår jobbade jag i Karlshamn, skönt med variation. Dessutom en paus från källaren, när jag är hemma blir det gärna att jag håller på konstant.

Lorenz har börjat sova riktigt bra, han äter inte på natten. De flesta gånger sover han mellan 22-8-9, utan att ens vakna, helt otroligt. Någon gång kan han vakna och vill ha nappen.

Inatt vaknade Liam och kom in till oss för han hade haft en mardröm, runt 5 och då vaknade Lorenz till lite, men båda somnade om direkt igen.

Hoppas på lika härligt väder idag som igår. Nu blir det duschen för att vi sedan ska bege oss till babycafe??