Söndag..

– så börjar veckan igen. Liam har äntligen kommit hem. Lorenz blev överlycklig och han har busat med honom hela kvällen. För övrigt så har helgen gått snabbt, som vanligt.

Idag har vi fixat lite hemma. Därefter gick jag på en promenad och träffade maja, Andreas och jack. Besökte lekparken och glassbåten. Där någon spelade och det var massvis med folk. Super mysigt. Lucas höll på med en överrasknings middag, så när jag kom hem så var maten serverad och han hade gjort en Frose drink och bakat marängtårta.

Grillad entrecote?

Vi har rensat ut en massa i helgen, varit och slängt skräp idag. Förstår inte hur mycket saker jag har..

Igår stack jag izza, Milton och moltas till rocken. Gick runt och tittade på folk. Super mysigt. Det var den rocken för detta år.

Därefter gick jag och Lucas ner till lekparken, och sedan passade vi på att fika på Coffe house. Super äckligt, det borde kollas innan man sätter bären på en kaka.

Men bären på min kaka var helt mögliga, så jag sa till personalen och fick en ny.

Nu blir det duschen och sedan sängen ?

Lördag.

– skönt med helg, då är Lucas hemma. Det har varit en underbar vecka fylld med aktiviteter. Kan inte förstå att idag för en vecka sedan kom vi hem från vår resa. Det känns som att vi aldrig har varit iväg.

I torsdags körde vi till Helsingborg med maja och jack. Vi besökte först Ikea, där det blev lite shopping och fika. Därefter körde vi in till staden. Gick en strandpromenad, shiet med aktiviteter det fanns där. Hur mycket som helst, mysiga restauranger och lekparker. Sedan gick vi längst shoppinggatorna och därefter besökte vi en lekpark. Vi avslutade Helsingborg med middag på pinchos. Deras mat är så god, det är så bra upplägg när man kan beställa lite av varje. Samt att man sköter allt via en app. Perfekt. Lorenz sov hela middagen, vilket var ganska skönt.

Drinkarna på pinchos är helt underbara. Denna var riktigt god. Fick ju även se en skymt av min framtida bil?

När jag kom hem var jag sjukt trött, gick och la mig lite innan 21. Sov till 8 dagen efter. Lucas hade tänkt massa ljus i sovrummet.

Mysigt. Jag somnade som en stock och Lucas fick ta lorenz ? välbehövligt.

Igår fredag, besökte vi lekparken i Sölvesborg. Äntligen har järnvägsparken öppnat. Därefter gick vi hem till Izza en sväng. Super mysig dag. När vi var hemma hos izza så ringde pappa och behövde hjälp, för datorerna i butikerna låg helt nere, någon som kapat en nätverkskabel. Jag och lorenz fick en lång promenad. Därefter fick vi leta lagerplatser åt butikerna. När det var klart så unnande jag mig en kaffe latte med hasselnöt, sjukt gott.

På kvällen kom mamma med en blomma för att jag hjälpte till med butikerna ???

Sedan blev det fredagsmys, vi gjorde egna hamburgare ??? super gott. Jag tittade på sista avsnittet av prison break. Super bra serie. Men nu är det slut.. får försöka hitta en annan serie.

Onsdag.

– usch vad tiden går. I lördags kom vi hem från Marocko. Helt underbart. Lorenz har dock inte kommit tillbaka till sina sov rutiner ännu. Tiden där ligger 2 timmar bak.

Helt underbar dag idag. Lite trädgårdshäng också??

Jag och lorenz körde hem till Ida, maximilian och neo på förmiddagen. Super mysigt ❤️

Därefter gick jag och Lucas ner till sushi restaurangen i Sölvesborg och käkade. Super gott.

Vi handlade lite och sådär. Sedan stack Lucas och tränade. Därefter körde vi till Sweden rock en sväng. Lång bilkö, tog typ 1 timme att köra dit, det brukar ta ca 10 minuter annars. Vi käkade älgkebab och tittade på allt folk❤️

Därefter åkte vi hem, firade nationaldagen med tårta och min egen gjorda flädersaft ?

Riktigt skön dag, skönt när Lucas är ledig och man kan hitta på saker tillsammans.

Igår upptäckte vi att lorenz fått ytterligare en tand på bara 2 dagar, inte konstigt han har varit extra gnällig.

Nu blir det duschen och sedan sängen. Yeey??