Fredag..

– igår fyllde Lorenz 1 år. Hans första födelsedag.

För 1 år sedan så låg han bara där och tittade. Så liten. Nu är han överallt.

Vi började hans dag med frukost på sängen. Därefter fick han undersöka sina paket, som han inte brydde sig alls om ? vi fick öppna dom till honom. Lorenz älskade den stora lådan som elbilen kom i. Men han tyckte även om sina paket, speciellt den stora bilen. Han är på och pillar på den hela tiden.

Efter att vi hade firat honom lite på morgonen packade vi ihop för att bege oss till hälleviksbadet. Lorenz älskar att vara där. Massa bad och lek, Liam blev också överlycklig. På hälleviksbadet så har dom skaffat en stor hoppkudde, den var väldigt omtyckt av både Liam och lorenz. Vi spenderade största delen av dagen där.

När vi kom hem så var lorenz bil färdig laddad, så vi bar ut den för att provköra. Lorenz tyckte att den var jätte kul, men lite läskig. Liam fick också provköra, han kom precis under viktgränsen. Liam blev lite avundsjuk på lorenz bil, det slutade med att han önskar sig en sådan i julklapp.

Därefter gick vi hem, då kom mormor och morfar med ett stort paket till lorenz.

Sedan somnade lorenz på 1 sekund i sin säng, helt utslagen. Då passade jag och Lucas på att ta ett glas champagne för att fira att lorenz funnits i vårt liv i 1 år. Helt otroligt vad tiden går snabbt.