Lördag..

– fullspäckad dag. Vi gick upp 6.30. Liam åkte lite hockeyn tidigare för lorenz hade inte vaknat. Ca 8.30 körde vi till mörrum för att titta på liams hockey läger avslutning.

Liam skadade sig, han flög rakt in i sargen med huvudet först, jätte hårt.. usch stackaren❤️

Därefter körde vi snabbt hem så att Liam fick duscha och byta om för att sedan bege oss till neos dop❤️ så fint och mysigt. när vi kom hem slocknade lorenz direkt, vi passade på att städa undan lite. Sedan gick vi ner till stan en runda. Besökte först lekparken där vi träffade Louise och Erik.

Sedan gick vi ner till slottet, på sommar festival. Jag stöttar verkligen inte Jimmie Åkesson. Men det är sällan det händer något i Sölvesborg och när det väl gör det så tycker jag att man får passa på. Barnen tyckte att det var jätte roligt, vi hängde runt alla hoppborgar.

Därefter begav vi oss hem, jag tittade lite på en serie som jag har börjat se, orange is the new black. Jätte bra serie.

Vi spanade även in våra nya lampor i trädäcket, det blir så fint.

Fredag..

– gårdagen började med lite städ och tvättning.

Därefter gick jag och lorenz ner till stan och mötte upp yasmine. Vi lunchade på Coffee house, super mysigt❤️Därefter gick vi runt och checkade butikerna. Jag har inte gjort det på evigheter. Vi brukar mest gå till lekparken eller till något ställe för att käka. sedan blev det ett besök på Jem och fix med yasmine, lorenz somnade som en stock så jag passade på att skruva lite brädor. Jag börjar nästan känna mig som en snickare ? men ahh..

kvällen avslutades med vin och ost kväll hemma hos maja, super mysigt. välbehövligt. Lucas har jobbat och tränat hela veckan så han har knappt varit hemma. Så en barnfri kväll var riktigt skönt.

Överaktiv idag..

– idag har jag verkligen varit överaktiv. Somnade strax innan 22.30 igår och vaknade 7 imorse. Gjorde frukost till Liam och väckte honom, han är på hockey läger denna vecka, runt 8 åkte han till Mörrum.

Därefter drack jag mitt morgon kaffe medans resten av huset sov, lorenz vaknade först vid 8.30.

Jag började laga 2 olika maträtter som Lucas kan ha med sig till jobbet denna vecka. Medans det stod på spisen så passade jag på att duscha.

Därefter gick jag ut och skruvade ihop de sista listerna på trädäcket, samt satte dit lampor. sedan gick jag och lorenz till lekparken i falkvik. Där mötte vi upp några kompisar ? super mysigt.

På hemvägen passade vi på att handla, vi kom hem strax innan 12. Lorenz hade somnat i vagnen. Jag passade på att laga lite lunch till mig själv. jag brukar hata att äta själv, jag äter hellre ute. Men idag så.. torskfilé och ris ???

Lorenz sov fortfarande så jag passade på att storstäda bilen, det behövdes verkligen efter alla strandbesök.

När han vaknade fick han lunch. Därefter cyklade vi till jem och fix, och Jysk. Sedan cyklade vi vidare, vi hälsade på Yasmine och Maddox?. Därefter så hämtade jag ett paket och handlade lite på Coop. Vi tog ett snabb besök på lekparken i stan också.?

När vi kom hem så somnade lorenz som en stock. Jag passade på att checka in min magväska som kom med posten idag. Jag har alltid tyckt att det är fult, men jag lyckades hitta en fin. Jag cyklar och går så mycket med klänning och sånt. Jag behöver något ställe att förvara mina saker. Därefter byggde jag en trappa till lorenz lekstuga. Medans han sov. Lyckades bli färdig, bara trall och färg kvar.Han fick inviga den.

Sammanlagt så cyklade vi 1 mil och gick 1 mil idag. Härligt. Fått massa saker gjort också. Så jag antar att jag ligger helt utslagen hela dagen imorgon ?

Nu blir det soffläge iaf.