Måndag..

– uppe före alla andra, jag vaknade redan klockan 6. Trots att klockan var ställd på 8.. men vad gör det, jag får en lugn morgon med mitt kaffe ifred.

Jag har börjat plugga.. ekonomi- bank och finans. Det är en mycket stor omställning. Konstant plugg och massvis med inlämningar. Jag har inte pluggat på 7 år (sen studenten). Det är blandade känslor, jag fick avbryta min föräldrarledighet, vilken fantastisk tid egentligen, jag och lorenz tog dagen som den kom. Nu är det tider och stress. Tiden vi får spendera tillsammans är liten. Vissa dagar känns det rätt och vissa dagar undrar jag vad jag har gett mig in på. Men jag hoppas att det känns bra i slutändan.

Denna vecka har bestått av skola och jobb. Inte en ända ledig dag denna veckan. Skola på vardagarna och jobb på helgen. Välkommen till den hårda verkligheten.

Men trots detta så har jag försökt spendera varje ledig minut med Liam och lorenz. Efter förskolan och skolan så har vi gått till lekparken en sväng, varit på liams hockey, tagit vår vanliga fredags fika.

Nu lördag och söndag efter jobb så har vi gått ut och upptäckt olika saker. Lorenz fick gå på bryggan intill vattnet, vilket var väldigt spännande. Vi har varit i skogen och pillat på pinnar och stenar. Lorenz packade med sig några i vagnen. Nu ska vi ladda om inför en ny vecka, idag ska jag till skolan och ha seminarium. Weey.