Onsdag..

– helgen bestod av hockey både lördag och söndag. Sik vann båda matcherna. Så duktiga ? Liam var stolt och glad.

Efter hockeyn i lördags gick jag och Yasmine ut och lekte med alla barnen.? super mysigt Söndag var det hockey i Karlskrona. Det förvånar mig om lorenz inte börjar spela hockey. Hockey för honom är en del av vardagen.

Eftermiddagen spenderade jag genom att fortsätta olja trädäcket. Det tar lite tid, många dagar går det inte pga regn. Sen behöver det några omgångar. Men det blir väl klart snart 🙂

Måndag – skoldag. Vi fick reda på att vi har en uppgift tills på torsdag. 3 dagar… inlämningsarbete där vi ska analysera vårdens organisation. Vi fick reda på att en bok på 200 sidor skulle vara läst och uppgifterna tills på torsdag. Asså, böcker är inte min grej. Men jag började läsa boken efter skolan, jag läste, vad jag än gjorde så läste jag samtidigt. Jag lyckades, igår hade jag läst klart den, puuh.. gud vilka brister det finns i vården. Jag förstår att det är en funktionsorganisation eftersom allt måste skötas nedifrån och upp . Men att allt sker ”på löpande band” är lite väl. Människor dör pga bristfärdig vård och tidsbrist.

Boken heter – varje dag är en vårdskandal.

Igår jobbade jag i Karlshamn 🙂

Idag blir det skolan hela dagen, därefter kötta på med uppgiften som ska in på torsdag ?

Måndag..

– helgen gick för snabbt. Visserligen jobbade jag hela helgen men ändå. Eftermiddagarna var härliga. Riktigt fint väder, vilken skön höst. Dessutom har jag inte öppnat en ända bok i helgen, vilket känns skönt. I lördags var lorenz med på jobbet, eftersom både Jag och Lucas jobbade. Inte det lättaste men han sov stor del av tiden.

Efter jobbet gick vi ut i det härliga vädret.

Söndags jobbade jag. Därefter började vi olja trädäcket. Hoppas det blir bra ? fett nervös eftersom vi laserar det med färg Skön helg ?

Måndag. Åter skola, påbörjat organisation idag. Måndagar går allting alltid på rutin.

Jag börjar tidigt, hem hämta lorenz, jag går oftast och hämtar lorenz för att komma ut lite, så jag ställer bilen hemma och promenerar till förskolan efter jag kommit från skolan. Idag gick jag dit utan jacka för att det var så varmt. Helt otroligt. På hemvägen gick vi förbi lekparken. Därefter kom vi hem, jag fixade lite i trädgården.

Grannen var också ute i trädgården, då säger han till mig, är du en utomjordisk kvinna? Du gör verkligen allt, du håller på hela tiden. Med alla olika projekt. Jag svarar honom ahh vill man ha något gjort så får man göra det själv. Jag älskar att hålla på att greja, inget projekt är komplicerat när Google finns som informationskälla. Men ahh jag blev väldigt glad.

Men ah därefter blev det städ och plugg, jag har en inlämning på torsdag, som jag måste bli klar med. Därefter spenderades sista tiden i ishallen med Liam ❤️

Måndag..

– måndag, dagarna går så snabbt. Jag hinner inte med. Idag hade vi en stor inlämningsuppgift. En marknadsplan om ett projekt ”företag” som vi startat. Denna uppgift har tagit en stor del av helgen och en stor del av min tid den senaste tiden. Men nu ska man ladda om inför den första tentan som är på fredag.

Just nu känner jag mig en aning negativ.. kanske för att jag går från ledighet till ett fullspäckat schema. Denna veckan består av 0 lediga dagar.

Liam åkte till sin pappa igår. Den senaste tiden har jag haft sådan ångest över att jag inte hinner med. Jag är inte alltid hemma när han kommer hem. Jag är trött och hinner inte med allt han vill göra. Läxan gör vi ståendes medans jag lagar mat.. Liam är så snäll och förstående, i helgen köpte han en blomma till mig som nu står så fint i fönstret. Just nu så prioriterar Lucas sin egentid och hans viljor. Vilket resulterar i att allt ligger på mig. Vilket också är väldigt jobbigt.. lorenz dagar på förskolan blir bara längre och längre.

Men jag försöker prioritera den lediga tiden rätt. Vad som känns rätt i vilket fall.

Jag hinner inte med mina vänner på samma sätt som förut heller.

Aja det blir väl en vändning någon gång. Men just nu känns det sådär.. och så ensamt och stressigt..