Fredag..

vilken härlig dag, är våren påväg tro? Jag hoppas det.

Tiden bara flyger förbi mig, ibland känns det som att jag svävar, som att min hjärna är överbelastad. Tider hit och tider dit.

Just nu läser vi mikroekonomi (national ekonomi) i skolan, vilket är extremt påfrestande. Jag tog studenten för 10 år sedan och har inte läst matte sedan dess.

Liam är hos sin pappa denna vecka vilket innebär att min ångest är mindre. Jag vill hinna med allt Liam ska göra men jag gör inte det. Han är så duktig och fin i alla lägen. Eftersom han sköter det mesta själv blir det att mindre tid faller på honom.

Förra helgen hade han barnkalas på laserdome, han fick bjuda de kompisar han ville och han var super nöjd.

Liam är den absolut bästa delen av mig själv! Exemplarisk på alla sätt. Vi hade även utvecklingssamtal, de hade fått ett ”gammalt” nationellt prov. Liam hade inte ett ända fel. Han har även räknat förbi alla i matten, så just nu tycker han att det är ”tråkigt” för han får räkna övningsuppgifter. Nästa termin ska han få en svårare mattebok. Eftersom jag läser nationalekonomi med mycket ekvationer. Har jag nu lärt honom en del enklare ekvationer för att han ska få någon utmaning. Han löste det utan problem. Jag är stolt över honom! Väluppfostrad och omtänksam.

Denna fredag har varit helt fantastisk, varit ute i det fina vädret i flera timmar. Promenerat runt..

Hittat lite vårtecken.

Och varit och fikat med Maja & Jack, super mysigt ❤️ perfekt fredag.